Politická hnutí informovala o koalici na Střekově
Večerní Střekov. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Politická hnutí Ano 2011 a Za lepší Střekov na svých stránkách oznámila v neděli 4. listopadu dohodu o budoucí koalici na Střekově. K podpisu koaliční smlouvy má dojít v pondělí 5. listopadu.

„Politické hnutí ANO 2011, politické hnutí Za lepší Střekov, Občanská demokratická strana, politické hnutí ÚSTECKÉ FÓRUM OBČANŮ a politické hnutí PRO Zdraví a Sport společně oznamují, že po zvážení průniků volebních programů a priorit ve vztahu k rozvoji Městského obvodu Ústí nad Labem – Střekov, dospěly ke shodě ve všech zásadních bodech budoucí spolupráce a následně i k rozhodnutí stvrdit tuto shodu koaliční smlouvou. Součástí dohody je rozdělení funkcí v radě Městského obvodu Ústí nad Labem – Střekov následujícím způsobem: uvolněný starosta - Za lepší Střekov, 1. neuvolněný místostarosta - ANO 2011, 2. neuvolněný místostarosta – Občanská demokratická strana neuvolněný člen rady - PRO Zdraví a Sport neuvolněný člen rady – Za lepší Střekov, Další podrobnosti budou zveřejněný bezprostředně po podpisu koaliční smlouvy, plánovaném na pondělí 5. 11. 2018, 15:00 hodin,“ uvádí politická hnutí na svých stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru