Olympia ICE ARÉNA prodlužuje provoz, je o ni velký zájem
Ledová plocha u teplické Olympie.
Zajímavosti

Teplice - Pro velký zájem návštěvníků prodlužuje obchodní centrum provoz ICE ARÉNY o dva týdny, tedy bruslit se bude až do 27. ledna 2019.

Prodlužuje se tak i možnost pro školní bruslení dětí. ICE ARÉNU mohou využít školy (po předchozí rezervaci) za zvýhodněné vstupné. Rezervaci lze provést na webu obchodního centra nebo v aplikaci Ice-Tec. Ta je zdarma ke stažení a najdete v ní všechny informace o provozu a také on line pohled na ledovou plochu přes web kameru.

ICE ARÉNA nabízí 600m2 ledové plochy a otevřeno má každý den od 8:30 – 21:00 hod. Běžné vstupné je 40 Kč/os./hod. Plocha je ozvučená, osvětlená, využít můžete půjčovnu bruslí a nechybí ani občerstvení. Ve vybrané časy vám v půjčovně brusle i nabrousí.

Každou sobotu dopoledne je možné si rezervovat místo v dětské škole bruslení. Cena za 45 min výuky je 120 Kč.

Více informací na www.olympiateplice.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru