První miminko našeho kraje navštívil náměstek hejtmana a primátor. Kubík dostal plyšového medvěda
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Čtrnáct minut po půlnoci se v ústecké Masarykově nemocnici narodil Jakub Šmejkal, první miminko Ústeckého kraje za rok 2019. Měřil 51 cm a vážil 3 870 g. Maminkou je Martina Strohová z Ústí nad Labem.

Druhého ledna jí přišel poblahopřát i 1. náměstek hejtmana Ústeckého kraje Martin Klika. „Moc rád bych poblahopřál šťastným rodičům malého Kubíka. Všem bych jim chtěl popřát hlavně to zdraví a ať se jim v našem Ústeckém kraji krásně bydlí,“ řekl Klika. S ním byl v porodnici také primátor Ústí Petr Nedvědický a nechyběl samozřejmě ani otec malého Kubíka.

0301miminko2

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

V dalších porodnicích, které spadají pod Krajskou zdravotní, a. s., se v mostecké nemocnici 1. ledna narodil ve 14.05 hodin Filip Levý. Datum narození 1. ledna bude mít v rodném listě také napsané Laura Ferencová, která přišla na svět (13.26 hodin) v porodnici chomutovské nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru