Do aplikace Turistické zajímavosti byly nově přidány Tipy na výlety
Ilustrační foto: Pixabay.com
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Nové téma Tipy na výlety bylo přidáno do aplikace Turistické zajímavosti ve městě a okolí v rubrice Mapy pro veřejnost na webu statutárního města Ústí nad Labem.

Jednotlivá místa byla vybrána na základě doporučení místních obyvatel, propagačních materiálů a vlastního průzkumu oddělení GIS odboru investic a územního plánování. Jedná se o turisticky atraktivní místa ve městech i otevřené krajině, která jsou zajímavá z kulturního, historického či přírodního hlediska. Jednotlivá místa jsou vždy doplněna o krátký popis, fotografie, GPS, případně webové stránky.

Vytvořena byla také německá verze pod názvem Ausflugstipps, která je dostupná po kliknutí na vlaječku v pravém horním rohu aplikace. Německou verzi aplikace lze spustit také přímo z německé verze webu města http://www.usti-nad-labem.cz/de/karten-app.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru