Další oblíbená slavnost v kraji hlásí návrat: Dočesná letos bude!
Dočesná v Žatci. Foto: e-deniky.cz
Zajímavosti

Žatec - Město Žatec se svými partnery bude letos po dvouleté pauze, způsobené protiepidemickými opatřeními, opět pořádat tradiční Dočesnou. Lidé se mohou do příprav zapojit vyjádřením v anketě, zda chtějí spíše jednodenní, nebo dvoudenní akci.

Hlasovat lze prostřednictvím bezplatné služby Mobilní rozhlas Žatec, odkaz zde: https://www.mobilnirozhlas.cz/app/anketa/oUSgtLg0, případně přes odkaz v e-mailu, rozeslaného přes mobilní rozhlas (kdo nevidí e-mail přímo ve svých doručených zprávách, může ho mít ve složce hromadné nebo spam), nebo přes aplikaci Mobilní rozhlas v chytrých mobilních telefonech.

Každý se může do ankety zapojit jen jednou, protože systém ověřuje každého hlasujícího prostřednictvím kódu zasílaného na mobilní telefon. Hlasovat je možné do 11. března 2022. Více informací k plánované slavnosti zatím organizátoři nesdělili.

Po dvou covidových letech se leots chystají na slavnostní zahájení lázeňské sezóny v Teplicích a slibují slavnosti takového formátu, jaký známe z dob před pandemií koronaviru. Více píšeme zde: Teplice se připravují na Zahájení lázeňské sezony! Mělo by jít opět o slavnosti jako před covidem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru