Wolt začíná rozvážet i v Ústí nad Labem. První dva týdny je doprava zdarma
Foto: Wolt
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Finská doručovací společnost Wolt pokračuje ve své expanzi a nově začíná rozvážet v Ústí nad Labem. To se tak stává už dvanáctým městem v řadě.

Desítky ústeckých restaurací rozšíří nabídku více než 3 500 podniků, se kterými Wolt v České republice spolupracuje. V prvních dvou týdnech navíc bez poplatků za dopravu. Po vzoru ostatních českých měst se i Ústí nad Labem může do budoucna těšit na rozšíření sortimentu o rozvoz kosmetiky, potravin či dárkových předmětů.

Ústí nad Labem je už 12. město v řadě Rozvážkový startup Wolt zažívá v České republice velký úspěch a své působení tak rozšiřuje už do dvanáctého tuzemského města. „V Ústí nad Labem je spousta skvělých podniků a my jsme moc rádi, že se nám s nimi podařila navázat partnerství, díky kterým bude pro obyvatele města objevování nových restaurací a chutí snazší než dřív. Aby mohl službu vyzkoušet opravdu každý, bude navíc v prvních dvou týdnech doprava zcela zdarma,” komentuje Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku. Doručování je možné do městských částí Ústí nad Labem-centrum, Dobětice, Božtěšice, Skorotice, Střekov, Krásné Březno a Neštěmice i nedalekých obcí Střížkovice, Český Újezd a Chuderov.

Večeře do 30 minut přímo za dveřmi Doručování jídla i dalšího zboží zažilo během uplynulých několika let velký boom a jeho oblíbenost dál roste. „Propojujeme restaurace s novými zákazníky, kteří si pak mohou objednávat jídlo z pohodlí domova či kanceláře téměř až na stůl. Dokážeme doručovat už do 30 minut od zadání objednávky a vždy vybíráme podniky tak, abychom dokázali udělat radost každému z našich zákazníků,” říká Jan Foret. V Ústí nad Labem se tak obyvatelé mohou těšit na nabídku více než tří desítek podniků, mezi kterými budou místní oblíbené restaurace i světové fastfoodové klasiky jako KFC, McDonald's, Pizza Hut, Burger King nebo česká Bageterie Boulevard.

Milovníci poctivé moderní kuchyně ocení nabídku restaurace Srdcovka Ústí a pro ty, kteří si dají radši něco lehčího, bude připraveno Bistro Bonviván. Českou klasiku nabídne Pivovarská šenkovna nebo Restaurace Pod Lampou a milovníky šťavnatých amerických burgerů potěší nabídka restaurace Tortuga Bay. Na své si přijdou i ti, kteří si rádi pochutnají na asijské kuchyni, a to díky Sushi baru Shikigami nebo indicko-nepálské restauraci Everest. Jako sladkou tečku si pak Ústečáci budou moct objednat měkoučké vafle s ovocem a šlehačkou z restaurace Vaflárna.

Stoupá i oblíbenost doručování spotřebního zboží

Wolt spolupracuje v českých městech také s obchodními partnery, díky kterým rozšiřuje sortiment o vše od potravin, přes drogerii a kosmetiku, až po květiny a dárkové předměty. „V Ústí nad Labem plánujeme stejně jako v dalších městech brzy spustit i doručování dalšího zboží. Chceme našim zákazníkům šetřit čas i energii, a tak se snažíme nabídku rozšiřovat o cokoli, co mohou potřebovat na poslední chvíli. Kromě teplé večeře se tak umíme postarat už i o potraviny nebo květiny. Sortiment postupně rozšiřujeme, abychom ho mohli nabízet ve všech městech, kde působíme,” vysvětluje Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru