360° FOTO: Takto vypadá moderní nakupování! Albert otevřel v Teplicích nový koncept hypermarketu
Oddělení pečiva. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice – Přibližně týden provozu má za sebou nový koncept nakupování, který v Teplicích ve středu oficiálně představili zástupci Albertu, obchodního centra Olympia a investora CPI. Pojďte se s námi podívat do modernizované prodejny, která se pro zákazníky připravovala od března.

Prodejna v teplickém obchodním centru Olympia přináší zákazníkům příjemné prostředí pro pohodlné a rychlé nákupy. Klade důraz na čerstvý sortiment. „Při přemýšlení o novém konceptu hypermarketu jsme se zaměřili především na to, aby obchod zákazníkům nabídl čerstvou inspiraci, komfort při nakupování a inovace z oblasti kvality, sortimentu, vzhledu prodejny i nabízených služeb,“ říká Klára Houfová, regionální ředitelka obchodů Albert. Při modernizaci byla prodejna zcela uzavřena pouhé dva dny.

360° FOTO

Srdcem nového hypermarketu je část s čerstvými potravinami ve stylu moderního tržiště. Důraz se klade i na zdravou výživu. Spolupracuje se s místními dodavateli. Můžete si tak domů odnést třeba chléb i sladké pečivo z pekárny PECUD z blízkého Proboštova.

Albert chce letos modernizovat sedm desítek supermarketů po celé České republice.

Změny v Olympii přijdou na půl miliardy korun

„Skupina CPI Property Group, která je vlastníkem teplické OC Olympia, nyní masivně investuje do renovací a modernizací svých obchodních center v celé České republice. Velmi nás těší, že stejně postupují i naši významní nájemníci a společně tak umožníme zákazníkům získat špičkové služby v příjemném prostředí,“ řekl Tomáš Svoboda z CPI Property Group.

Olympia Teplice byla postavena v roce 2000, letos na podzim jí bude 18 let. Centrum bylo za svou historii čtyřikrát rozšířeno. Další změny ho čekají nyní. Počítá se s výstavbou nového food courtu, modernizací pasáže a také venkovní fasády. Celkovou investici odhaduje CPI PG na půl miliardy korun, rekonstrukce by měla být dokončena v druhé polovině roku 2019. Jaké nové obchody tam zákazníci najdou, centrum zatím nezveřejňuje.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru