Dětský domov Střekov má nový sociální automobil. Přispělo na něj přes osmatřicet firem
Foto: Kompakt s.r.o.
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Dětský domov Střekov získal v rámci celorepublikového projektu již třetí sociální automobil. Zcela nový Renault Master využije především k odvozu dětí do škol. Předání vozidla proběhlo ve čtvrtek 25. října za účasti zástupců dané organizace a poděbradské reklamní agentury Kompakt, která tento projekt zaštiťuje.

Dětský domov Střekov obdržel již třetí vůz zdarma v rámci projektu Sociální automobil. Vozidlo budou zaměstnanci využívat k převozu dětí za lékaři a k zásobování zařízení.

„Ve většině zařízení pečujících o děti se vozový park zpravidla nenachází v nejlepším stavu. Tato zařízení získávají nové auto obtížně, proto jsme se rozhodli vzít situaci do svých rukou a pomoci těm, kteří v životě nemají stejnou startovní čáru jako my. Rád bych proto poděkoval všem firmám i jednotlivcům, kteří se na financování vozu pro dětský domov v Ústí nad Labem podíleli,“ uvádí Miroslav Káninský, jednatel společnosti Kompakt.

Reklamní agentura Kompakt organizuje předávání vozů i pro jiné neziskové a příspěvkové organizace pracující v oblasti péče po celé České republice. Dětský domov Střekov v Ústí nad Labem byl obdarován v celkovém pořadí již 753. vozem.

„Nové vozidlo nám udělalo velkou radost. Poslouží nám především k odvozu dětí za lékaři a k zásobování našeho zařízení. Využití ale najde i při dalších aktivitách,“ dodává Mgr. Hana Melzerová, MBA, ředitelka Dětského domova Střekov

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru