FOTO: Kvůli důležitým informacím hledá policie tohoto muže
Neznáte tohoto muže? Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Chomutov - Chomutovští policisté od minulého týdne prověřují oznámení o poškození sochy v chomutovském městském parku neznámým pachatelem.

V souvislosti s touto událostí policisté mimo jiné zajistili kamerové záznamy z okolí, na kterých je zachycen mladý muž. Svědectví tohoto zatím neznámého muže by mohlo přispět k objasnění případu.

"Žádáme tedy tímto občany, kteří by poznali muže na fotografiích pořízených z kamerových záznamů, případně přímo tohoto muže, aby kontaktovali policii na lince 158. Informace k totožnosti neznámého muže nebo jiné poznatky k případu je možné poskytnout také osobně nebo telefonicky na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-město, nám. T. G. Masaryka 3100, tel. 974 447 600," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

1003muz2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru