Neznáte ho? Muž na fotografii by mohl vědět něco o nálezu peněženky
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Duchcov - Dne 15. října tohoto roku navštívil pobočku pošty v Duchcově muž, který na přepážce prováděl finanční transakci v době kolem 10:37 hodin. Peněženku s bankovkami v hodnotě několika desítek tisíc korun si odložil na přilehlou poličku. Po vyřízení svého požadavku z pošty odešel, ale peněženku zapomněl na poličce u přepážky.

Až když si doma prohledával kapsy, zjistil, že peněženku nemá. Vrátil se na poštu, ale peněženku již nenašel. Celou věc pak oznámil na policii. "Policisté zajistili na poště obrazový záznam, kde chvíli po události, je u přepážky zachycen muž na přiložené fotografii. Ten by mohl k celé věci přispět svou svědeckou výpovědí. V případě, že muže poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158, nebo navštivte přímo Obvodní oddělení policie v Duchcově. Za spolupráci děkujeme," uvedla mluvčí policistů Ilona Gazdošová. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru