Novou znělku Mezinárodního filmového festivalu pro tento rok natočil herec Johnny Depp
NOVÁ ZNĚLKA MFF KV S JOHNNY DEPPEM. Foto: www.kviff.com
Ústí nad Labem

Karlovy Vary - Novou znělku, která byla premiérově uvedena na slavnostním zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, natočil herec Johnny Depp.

Originální znělky se snaží jedinečným způsobem připomínat oceněné osobnosti a hosty uplynulých ročníků karlovarského festivalu.
Americký herec, producent a hudebník Johnny Depp, držitel tří oscarových nominací, Zlatého glóbu a nespočtu dalších cen, byl hostem 55. ročníku karlovarského festivalu v roce 2021. Osobně zde představil dva dvé producentské počiny: dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem (2020) a drama Minamata (2020), v němž navíc ztvárnil hlavní roli.

Jeho návštěvu provázel obrovský zájem diváků a fanoušků.

Koncept festivalových znělek s významnými osobnostmi světové kinematografie vznikl před 15 lety, tvůrci mikropříběhů odkazujících na propojení s karlovarským festivalem, jsou režiséři Ivan Zachariáš a Martin Krejčí.

Johnny Depp je již osmnáctou osobností, která natočila znělku speciálně pro Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Jejím režisérem je uznávaný reklamní a filmový režisér Ivan Zachariáš.

Znělka je k vidění ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru