Povodňová vana v Ústí nad Labem. 3x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nově ústecká policie v dopravní špičce 16 až 19 hodin vypomáhá s uvolněním jednosměrného provozu z Mariánského mostu ve směru k povodňové vaně, a to až do doby případného zatopení ulice Přístaviště, případně předpolí povodňové vany. Na svých stránkách o přijatých dopravních opatřeních informoval ústecký magistrát.

„Policie ČR bude situaci monitorovat a zítra ráno dle aktuálních potřeb a stavu hladiny vody přistoupí k uvolnění jednosměrného provozu z Mariánského mostu ve směru k povodňové vaně, a to opět v ranní špičce až do doby případného zatopení ulice Přístaviště, případně předpolí povodňové vany. Policie bude řídit dopravu už od 5 hodin,“ píše se v tiskovém prohlášení.

Dopravní omezení zůstávají v Ústí nad Labem jinak v nezměněné podobě i s ohledem na predikci výše hladiny řeky Labe. Podle předpovědi Povodí Labe má dojít ke kulminaci vodního toku v úterý 17. září 2024 v odpoledních hodinách na výšce 7 metrů. Předpovědní služba Českého hydrometeorologického ústavu však kulminaci řeky Labe v krajské metropoli Ústeckého kraje predikuje na středu 18. září v dopoledních hodinách na výšce vodní hladiny 7,02 metru.

HLÁSNÁ A PŘEDPOVĚDNÍ POVODŇOVÁ SLUŽBA. ZDROJ: ČHMÚ

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

Zatopení vany místo klapky brání těsnící vak! ŘSD vyčistilo prostor čerpací stanice a odvodňovací žlaby

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru