Dopravní policista usměrňuje dopravu pomocí ručního řízení semaforů. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zvládnout Ústečanům přijatá protipovodňová opatření v krajské metropoli Ústeckého kraje pomáhají i policisté a strážníci. Vše zvládají v rámci své každodenní činnosti.

 

Veronika Hyšplerová, mluvčí krajské policie uvedla, že nejvíce práce mají ústečtí policisté zejména v dopravě. „Na regulaci a usměrnění především silničního provozu na dopravních uzlech je vyčleněno dvanáct policistů,“ odpověděla na dotaz redakce e-ústí.cz mluvčí a dodala: „Ze speciální pořádkové jednotky Ústeckého kraje vyjelo pomáhat do Šumperka dvaadvacet příslušníků.“ 

 

Jan Novotný, mluvčí ústeckých strážníků řekl, že hlídky provádí každodenní kontrolu svých obvodů. „Jde především o běžnou pochůzkovou činnost. Co se týká veřejného pořádku, nemuseli jsme řešit žádný incident, který by souvisel s přijatými protipovodňovými opatřeními,“ dodal Jan Novotný.

REGULACE DOPRAVY NA PŘEDMOSTÍ. FOTO: PETR SOCHŮREK

 

DOPRAVU U BENEŠOVA MOSTU KOMPLIKOVALI V PONDĚLÍ 16. ZÁŘÍ 2024 PROFESIONÁLNÍ ŘIDIČI KAMIONŮ, KTEŘÍ SE SNAŽILI PROJET I PŘES ZÁKAZOVÉ ZNAČKY. 2x FOTO: PETR SOCHŮREK

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

ZPRÁVA PRO ŘIDIČE: Povodňová vana je průjezdná v dopravní špičce k ulici Přístaviště

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru