Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Kvůli komplikované dopravní situaci v Ústí z důvodu protipovodňových opatření ústecký Dopravní podnik navýšil počet spojů zastavujících na objízdné trase. Změny se týkají patnácti linek městské hromadné dopravy (MHD) v krajské metropoli Ústeckého kraje.

„Linky 41, 42, 70, 71, 73, 79, 80, 81, 82, 83 a 89 zastavují ve stanicích Výstupní (oba směry) a Stříbrníky (oba směry). „Linky 46, 76 a 88 budou zastavovat v zastávce Stříbrníky (oba směry). - V případě uzavření podjezdu pod Mariánskou skálou pojede linka 89 z Ryjic směr Trmice ulicemi Podmokelskou, Drážďanskou, Neštěmickou a dále pak po objízdné trase,“ informovala Jana Dvořáková, mluvčí Dopravního podniku v Ústí nad Labem.

„Žádáme cestující, aby na zastávky chodili s dostatečným předstihem, nejlépe na dřívější spoje. Linky jsou vedeny po objízdných trasách, což může způsobovat zpoždění. Přesnou míru zpoždění bohužel nejsme schopni předem odhadnout, protože závisí na aktuální situaci,“ dodala mluvčí.

Podle předpovědi Povodí Labe má dojít ke kulminaci vodního toku v úterý 17. září 2024 v odpoledních hodinách na výšce 7 metrů. Předpovědní služba Českého hydrometeorologického ústavu však kulminaci řeky Labe v krajské metropoli Ústeckého kraje predikuje na středu 18. září v dopoledních hodinách na výšce vodní hladiny 6,73 metru.

HLÁSNÁ A PŘEDPOVĚDNÍ POVODŇOVÁ SLUŽBA. ZDROJ: ČHMÚ

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

ZPRÁVA PRO MOTORISTY: Povodňová vana je pro řidiče průjezdná v dopravní špičce k ulici Přístaviště

Z DENÍKU STRÁŽCŮ VEŘEJNÉHO POŘÁDKU: Protipovodňová opatření v Ústí: Policisté usměrňují provoz na objízdné trase. Strážníci dohlíží na pořádek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru