Ústí nad Labem - K loupežnému přepadení benzínové čerpací stanice v ulici Božtěšická v Ústí nad Labem došlo v úterý ve 22.40 hodin. O činu redakce E - Ústí informovala již ve středu. Dosud neznámý pachatel, maskován kuklou, vstoupil do prostor prodejny, kde pod pohrůžkou střelné zbraně požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Obsluha z obavy o svůj život peníze vydala a pachatel následně odešel. Ke zranění obsluhy nedošlo.

 

Videozáznam z průmyslové kamery.

"V tuto chvíli kriminalisté vyhodnocují kamerové záznamy a po pachateli intenzivně pátrají," uvedla ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Z videozáznamu je patrné, že ozbrojený pachatel vstoupil do prodejny s namířenou zbraní. Předním šli s rukama nahoře oba pracovníci čerpací stanice. Poté lupiči vydali tržbu a na jeho pokyn si lehli na zem. 

 

Popis pachatele: muž, vysoký cca 175 centimetrů, silnější nebo svalnaté postavy, oblečen byl v tmavé mikině a kšiltovce a tmavých 3/4 kalhotách. Na nohou měl černé tenisky s bílou špičkou.

"Žádáme veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k osobě pachate se obrátila na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla mluvčí policie.

VIDEOZÁZNAM Z ČERPACÍ STANICE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru