Ústí nad Labem – Dopravní podnik zve Ústečany a návštěvníky města na vyhlídkovou věž Větruše, kam mohou vyjet stejně jmennou lanovkou. Dráha spojuje Obchodní centrum Forum s výletním zámečkem. Každý den je v provozu od 8.00 do 22.00 hodin.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Jana Dvořáková, z ústeckého dopravního podniku, uvedla, že kabinky jezdí kyvadlově proti sobě každých patnáct minut. „Děti do šesti let mají jízdné zdarma. Jedna jízda přijde cestujícího na osmnáct korun. Obousměrná jízdenka stojí třicet čtyři korun," řekla Dvořáková.

Vyhlídková věž Větruše je ve výšce 227 metrů nad mořem. Každý návštěvník při její návštěvě musí vystoupat 111 schodů. Vstupné stojí deset korun. Děti do deseti let a senioři na pětašedesát let ho mají zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru