Motorkář, který ve středu havaroval v Opletalově ulici, měl vysloven zákaz řízení
Karambol motorkáře v Opletalově ulici. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Neštěmice – V Opletalově se srazí osobní auto s cisternou, ze které vytéká kyselina (psali jsme). Po přijetí oznámení okamžitě policejní operační důstojník posílá na místo nejbližší motorizované hlídky. Když jedna z hlídek jede k události se zapnutým světelným a zvukovým výstražným znamením, najednou před ní začne zběsile ujíždět motorkář. V místě střetu cisterny s osobním autem však nezvládá řízení a sám havaruje. Policie již ví, co přivedlo motocyklistu k riskantní jízdě.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že řidič má vysloven zákaz řízení. „Když hlídka v ulici U Cukrovaru odbočovala do ulice Přístavní, všimla si motorkáře na stoji Yamaha, který před ní začal ujíždět. Jednalo se o muže ročník 1974,“ doplnila policistka. 

Motorkář při karambolu utrpěl středně těžká zranění, se kterými ho ústečtí záchranáři přepravili do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru