Ústí nad Labem – Nutnou dávku odvahy prokázala osmnáctiletá dívka poté, co ji násilím sebral mobilní telefon čtyřicetiletý poberta. Odvážná slečna nejenže získala telefon zpátky, ještě si nenechavce vyfotila. Ten pak skončil na policii.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že čtyřicetiletého muže vyšetřovatel obvinil z trestných činů Loupeže a Krádeže. „Obviněný zhruba v polovině měsíce června v hale vlakového nádraží vytrhl z ruky mobilní telefon osmnáctileté dívce. Dívka jej začala pronásledovat, přičemž ve chvíli, kdy to zloděj zjistil, tak po ní telefon hodil a mířil k nástupišti do stojícího vlaku. Poškozená nelenila a za zlodějem šla, aby si ho vyfotila. Ten si toho všimnul a poškozenou fyzicky napadl a opětovně se jí snažil telefon z ruky vytrhnout. To se mu ovšem nepodařilo. Poškozená následně vše nahlásila a policisté si pro pachatele dojeli. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru