S. Terasa, Neštěmice – Na volné pobíhání psů a jejich čipování se v červenci zaměřili ústečtí strážníci. Výsledek kontrolní akce je zkontrolovaných sto šedesát pejskařů a uložených šest blokových pokut a jeden hříšník skončí u přestupkové komise.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že naposledy se v tomto měsíci zaměřily hlídky strážníků na pejskaře ve středu v městské části Neštěmice a Severní Terasa. „Během této akce strážníci zkontrolovali třicet pět psů, kdy hlídky nehledaly ani v jednom případě žádné pochybení ze strany majitelů kontrolovaných psů. Od začátku měsíce městští strážníci při těchto akcích po celém městě zkontrolovali sto šedesát psů, kdy hlídky uložily šest blokových pokut za volné pobíhání psů. Jeden přestupek jsme předali přestupkové komisi k dořešení za neočipovaného psa," doplnil Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru