Ústí nad Labem – Ve stabilizovaném stavu po operaci leží na jednotce intenzivní péče je hospitalizovaný motorkář (ročník 1968), který se v sobotu okolo třinácté hodiny střetl v Přístavní ulici s řidičem osobního auta (ročník 1973). /psali jsme/ Příčina nehody je v šetření ústeckých dopravních policistů.

Střet motorkáře s osobním autem zaměstnal ústecké policisty a záchranáře. Foto: Alena Lacinová
Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní, pod kterou spadá Masarykova nemocnice, uvedl, že motorkáře přijali s vážnými poraněními, mezi kterými dominovaly zlomeniny končetin. „Po příjezdu, základním ošetření a nezbytných vyšetřeních, se podrobil okamžitému operačnímu řešení, poté byl umístěn na jednotku intenzivní péče. Nyní je ve stabilizovaném stavu," řekl Jiří Vondra.

Kvůli střetu museli dopravní policisté uzavřít frekventovanou silnici I/30 v Přístavní ulici zhruba na dvě hodiny. Objízdná trasa vedla přes centrum města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru