Ústí nad Labem - Komplexní onkologické centrum (KOC) Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. V Podhájí prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, od kompletní výměny oken, zásadní změny vstupních prostor, přes řadu interiérových zásahů od ambulancí po pacientské pokoje, sociální zařízení, společenské a další prostory.

Ilustrační foto. Zdroj: www.kzcr.eu

Interiéry prošly nejen úpravami s novým uspořádáním, ale také novým, moderním vybavením. V rámci prezentace zmodernizované onkologie dojde také k představení nově vybudované kobky pro druhý lineární urychlovač, který je již nainstalován a připravován ke spuštění do klinického provozu.

Slavnostního představení zrekonstruovaného Komplexního onkologického centra Krajské zdravotní, a. s., které proběhne ve středu, se zúčastní hejtman Ústeckého kraje (ÚK) Oldřich Bubeníček, 1.náměstek hejtmana RSDr. Stanislav Rybák, Ing. Petr Severa, vedoucí Odboru zdravotnictví ÚK, Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s. a MUDr. Jiří Mrázek, náměstek pro zdravotní péči Krajské zdravotní, a. s., v doprovodu MUDr. Josefa Liehneho, ředitele zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem (MNUL), o. z., MUDr. Martiny Chodacké, primářky Onkologického oddělení MNUL, o. z. a Nemocnice Chomutov, o. z., lékařů a zdravotních sester a dalších zaměstnanců Komplexního onkologického centra Krajské zdravotní, a. s.

Součástí prohlídky areálu onkologie V Podhájí bude také prezentace novinek na Oddělení nukleární medicíny Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z, které se nachází ve společném areálu, jehož části také prošly významnou rekonstrukcí, související zejména s modernizací zdravotnické techniky v řádech desítek milionů korun. Průvodcem po zadaptovaných prostorách s novým přístrojovým vybavením bude primář oddělení nukleární medicíny MUDr. Aleš Chodacki se svými spolupracovníky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru