Ústí nad Labem – Odchod některých obchodníků z ústeckého Fora vyvolal diskuze na sociální síti Facebook. Vedení centra uklidňuje, určitě nekončíme, důkazem je nové obsazení prázdných jednotek.

 

Končící prodejna Intersportu v OC Forum v Ústí nad Labem. Foto: Petr Sochůrek
Prvním obchodníkem, který se rozhodl opustit Forum, je Oodji prodejna s dámskými oděvy. Ta stáhne roletu už 28. srpna. Dalším obchodem, který v ústeckém Foru končí je Intersport, který láká až na 70% slevy. Naposledy v něm budou moci návštěvníci ústeckého obchodního centra nakoupit 17. září. Jak redakce E – Ústí.cz zjistila, věrnostní karty Intersport rent budou moci využívat nadále při nákupech v prodejnách Intersport po celé České republice nebo v e-shopu prodejce.

Nová prodejna značkové kosmetiky v OC Forum v Ústí nad Labem Marionnaud Paris. Foto: Petr Sochůrek
Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum v Ústí nad Labem, uvedla, že odchod obchodníků určitě neznamená, že by centrum končilo. „Ve čtvrtek tento týden u nás otevřel svou jednotku prodejce značkové kosmetiky Marionnaud Paris. Navíc u nás nově najdou návštěvníci zrcadlové bludiště," řekla Kateřina Kejřová.

Zrcadlové bludiště v OC Forum v Ústí nad Labem. Foto: Petr Sochůrek

Dušan Valocký, provozovatel zrcadlového bludiště, uvedl, že se o zákazníky nebojí. „Vím, že je zrcadlové bludiště na Větruši, ale mé je úplně jiné. Mám jinak postavená zrcadla, tak aby bylo bludiště zajímavější a složitější. Navíc je tu zde i křišťálové bludiště a dětské. Svá bludiště provozuji v několika obchodních centrech v České republice a lidé si je oblíbili. To že někteří prodejci končí v ústeckém Foru, není proti jiným centrům v České republice ničím výjimečným. Je to pět let co se Forum v Ústí otevřelo. Vím, že dávají smlouvy na pět nebo deset let, tak se rozhodl někdo nepokračovat. V jiných obchodních centrech v Čechách, se prodejci po vypršení smluv mění také a více. Tady v Ústí máte skoro všechny jednotky plné, jinde jsou centra ještě prázdnější," řekl Dušan Valocký.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zpravodajství z Ústecka. Redakce E – Ústí.cz námět prověří a o výsledku vás bude informovat. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijte zpráv naší facebookové stránky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru