Severní Čechy, Náchod - Soutěž mužské krásy ovládli Severočeši, Mužem roku 2015 se stal v pátek 21. srpna šestadvacetiletý podnikatel z Liberce Jakub Kraus, jako druhý se umístil pětadvacetiletý sympaťák z Mostu Tomáš Martinka. Třetí místo obsadil pětadvacetiletý student z Poděbrad Jan Vurm.

Tomáš Martinka. Foto: Jan Vraný

Finálový večer proběhl v Náchodě, o pořadí dvanácti finalistů rozhodla porota, ve které zasedli také Pavel Trávníček, Milan Drobný, Lumír Olšovský, Kateřina Kornová, Daniela Šinkorová, Vendulka Křížová nebo Jana Šulcová.

Stříbrný Tomáš Martinka vystudoval Soukromou střední školu pro marketing a ekonomiku podnikání v Mostě, v současné době studuje závěrečný ročník bakalářského studia Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem se zaměřením Tělesná výchova a sport, pracuje jako vodní záchranář, má rád dobré jídlo a jak sám říká, věnuje se všem sportům, které vás napadnou, od člověče nezlob se, pexeso přes fitness až po gaučing a miluje ženy.

„Jsem moc šťastný. Všem, kteří mě podporovali, moc za podporu děkuji, byla pro mě hodně důležitá a těším se, až se se všemi zase uvidím," sdělil naší redakci své první dojmy Tomáš.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru