Ústecko – Nejen slušné návštěvníky, ale také poberty láká letos otevřené jezero Milada. Svědčí o tom vloupání, které musí řešit republikoví policisté z obvodního oddělení Chabařovice.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že dosud neznámý pachatel se o víkendu u jezera Milada na příjezdové cestě od ocelárny u obce Chabařovice vloupal do zaparkovaného vozidla Honda FRV. „Zlodějovu pozornost přilákala kabelka, která byla zavěšena na sedadle spolujezdce. Z té odcizil pouze finanční hotovost 350 korun a kartičku zdravotní pojišťovny. Větší škodu způsobil na samotném vozidle. Pohybuje se kolem 30 tisíc korun," doplnila policista.

Policisté často, při preventivních akcích na parkovištích a odstavných plochách, varují motoristy, aby nedávali zlodějům šanci. Auto totiž není trezor. Zapomenuté, volně odložené kabelky, cenné předměty na sedadle mohou přilákat pobertu, který se jich pod rouškou anonymity bude chtít zmocnit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru