Velké Březno – Ukázka klasické technologie vaření českého piva. Prohlídka pivovaru. Spousty soutěží nejen pro pivaře. To je tradiční Den otevřených dveří v pivovaru ve Velkém Březně, který letos přivítá návštěvníky v sobotu 19. září.

Den otevřených dveří v pivovaru ve Velkém Březně. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Jak uvedla Klára Leonard z agentury Dream Pro, která akci pořádá, stejně jako v minulých letech je vstup na akci pro všechny návštěvníky zdarma. „Zajištěna stejně jako v minulých letech bude kyvadlová doprava z Děčína i z Ústí nad Labem. Akce se koná od 12:00 do 23:00 hodin. Po celou dobu je připraven bohatý hudební program, kdy si hosté budou moci poslechnout například Těžkej Pokondr, Petra Lüftnera s kapelou, Starou Školu a další," řekla Klára Leonard a dodala: „Součástí programu jsou také exkurze Pivovaru Velké Březno, kdy si návštěvníci budou moci prohlédnout prostory pivovaru, seznámí se s tradicí výroby velkobřezenského piva s tváří pana Cibicha, znalce a milovníka pivního moku. Zajímavá bude také ukázka klasické technologie vaření českého piva."

Jana Pikardová, mluvčí společnosti HEINEKEN, doplnila, že letošní ročník Dne otevřených dveří ponese název „Březňákova stará škola", kdy hlavní výhrou bude pivní renta na rok. „V loňském roce navštívilo Den otevřených dveří ve Velkém Březně 4000 lidí a z toho se zúčastnilo 1 500 lidí soutěže „Po stopách Viktora Cibicha" (psali jsme). Věříme, že i letošní rok bude vydařený jako ten loňský," dodala Jana Pikardová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru