Ústí nad Labem – Prázdné místo našli dva majitelé aut, když se vraceli ke svým plechovým miláčkům. Jejich vozy zlákaly zloděje.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policisté z obvodního oddělení Krásné Březno vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které zmizelo v průběhu noci 20.- 21. 8. z ulice Vojanova. „Jednalo se o vozidla Škoda Octavia, stříbrné barvy a rz: 8U1 92-08. Majiteli vznikla škoda kolem 102 tisíc korun. K další krádeži vozidla došlo v ranních hodinách dne 21.8. v ulici Ostrčilova. Dosud neznámý pachatel odcizil vozidlo VW Golf IV Variant, barvy modré metalízy a rz: 8U3 86-70. Škoda je 102 tisíc korun," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru