Severní Terasa - Ústečtí kriminalisté stále pátrají po pachateli, který se pokusil kolem třetí hodiny ranní z 15. 8. na 16. 8. znásilnit mladou dívku. (psali jsme) Vyšetřovatelům se povedlo zmapovat cestu násilníka.

Zajištěný pantofel na místě činu. Zdroj: Policie ČR

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že kriminalisté vyhodnotili několik hodin kamerových záznamů a zmapovali tak pravděpodobnou cestu, kudy pachatel šel.

„Je velice pravděpodobné, že se jedná o muže bydlícího v lokalitě Severní Terasy. Z kamerových záznamů je také zřejmé, že uvedeného večera mohl navštívit tamní diskotéku Brooklyn. Před restaurací Sport Bar, sousedící s touto diskotékou, v době, kdy kolem tento muž procházel, se nacházely dvě dvojice mladých lidí. Žádáme tyto svědky, ale případně i další svědky, kteří si mohli pachatele a hlavně jeho atypické chůze všimnout, aby se přihlásili na linku 158," řekla policistka.

VIDEOZÁZNAM: 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru