Krásné Březno – Do ústecké zoo v úterý 19. července zavítá hudební a taneční skupina Iyasa ze Zimbabwe a na pódiu u restaurace Koliba přesvědčí všechny návštěvníky o tom, že je stále světovým fenoménem, který sklízí ocenění v nejrůznějších soutěžích.

Taneční skupina Iyasa. Zdroj: Zoo Ústí nad Labem

„Skupina IYASA u nás v loňském roce vystoupila poprvé, a to hned ve dvou dnech. Víme, že vystoupení sklidilo velký úspěch, proto jsme usilovali o to, aby se z premiéry stalo pravidlo. Jsme velice rádi, že se i letos naše zoo zařadila mezi několik málo míst v ČR, kde zpěváci a tanečníci z umělecké školy v Bulawayo předvedou představení plné tanců, rytmů a scén inspirovaných africkou lidovou kulturou," popsala mluvčí zoo Věra Vrabcová.

„V letošním roce budou u nás vystupovat pouze v jeden den, a to v úterý 19. července, začátek jsme zvolili s ohledem na pracovní den tak, aby návštěvníci měli možnost v klidu na koncert dorazit," dodala mluvčí.

Na koncert se neplatí žádné speciální vstupné, pouze vstupné do zoo, které činí 120 Kč pro dospělou osobu a 60 Kč pro dítě. „Vlastní koncert trvá zhruba 90 minut a proběhne od 17.00 hodin na terase u restaurace Koliba. Kromě nezapomenutelného zážitku si návštěvníci budou moci zakoupit CD skupiny IYASA či různé etnické předměty a šperky přivezené přímo ze Zimbabwe. Pro děti je u stánku ICE´N´GO připraveno i malování na obličej s africkými motivy či zvířaty," dodala vedoucí návštěvnického servisu Andrea Balejová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru