Policisté na území kraje vyšetřovali během týdne 167 nehod
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Téměř 170 nehod dokumentovali a vyšetřovali policisté na území Ústeckého kraje v minulém týdnu. Naštěstí při nich nebyl nikdo usmrcen ani těžce zraněn. Hmotná škoda přesáhla sedm milionů korun.

Lehká zranění při nehodách utrpělo 16 lidí. „Policisté vyjížděli ke 167 nehodám. Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, dále pak nedání přednosti v jízdě, nepřiměřená rychlost a nesprávné předjíždění,“ vypočetla Šárka Poláčková, krajská policejní mluvčí.

Policisté také zjistili, že deset účastníků nehod bylo pod vlivem alkoholu. Nejvíce nehod se odehrálo v okrese Děčín (31), Ústecko bylo na pomyslném druhém místě s 29 nehodami. Celý Ústecký kraj dohromady tvoří sedm okresů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru