Muži pili alkohol na místech, kde se to nesmí
Muži s alkoholem na Střekově. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí – Dva muži popíjeli alkohol na místech, kde to městská vyhláška zakazuje. Šlo o Žukovovu a Purkyňovu ulici. U porušení vyhlášky je přistihli strážníci.

Strážníci v minulých dnech provedli na Střekově preventivně bezpečnostní akci, zaměřenou na osoby, obtěžující svým chováním kolemjdoucí občany, a na pití alkoholu v místech, kde to vyhláška města  zakazuje. „Při této akci zjistili v uvedených ulicích dvě osoby, které konzumovaly alkoholické nápoje v místech, kde je to obecně závaznou vyhláškou města zakázáno,“ uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem.

Přestupek bude dál řešit ještě magistrát města ve správním řízení, kam hlídka záznamy předala. Kontroly strážníků budou pokračovat, dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru