Vodní hrátky rozproudí Léto na Miladě
Vodní hrátky na Miladě. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko – Poměřit si síly s ostatními, užít si spoustu zábavy, budou moci i letos návštěvníci akce Léto na Miladě. Chybět totiž nebe soutěž nazývaná Vodní hrátky. Akce proběhne v sobotu 11. srpna.

Organizátoři Vodních hrátek v těchto dnech vypsali „konkurz“ na pětičlenné týmy plaváčků, plavců, vodníků a podvodníků. „Troufneš si poměřit síly s ostatními!? Je Ti více než 18 let? Umíš plavat? Máš smysl pro humor? Máš plavky? Pak hledáme právě Tebe! Vezmi babču, dědu, mamku, taťku nebo prostě čtyři další kamarády a přijď si s námi zařádit! Přihlášky jednotlivých týmů zašlete na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,“ uvádí organizátoři ve výzvě.

Léto na Miladě kromě Vodních hrátek návštěvníkům nabídne další podívané. Například Sumo, Human Fly, Flayboard show, pro odvážlivce bude připravena Cesta válečníka. Milovníci grilování zase předvedou své kulinářské dovednosti v soutěži Milada Burger.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru