OBRAZEM: Stovky návštěvníků v ústecké zoo zahájily letní sezónu
Zahájení sezóny 2017. Zdroj: Zoo Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Stovky návštěvníků zavítaly v sobotu do ústecké zoo. Spolu s ošetřovateli a zaměstnanci zahrady zahájily letní sezónu.

Mluvčí ústecké zoo Věra Vrabcová uvedla, že návštěvnost zahrady byla rekordní. „V sobotu k nám zavítalo celkem 3 200 platících návštěvníků. Užili si bohatého programu, například soutěží a aktivit pro děti, nechyběla živá socha Heinricha Lumpeho, představení divadla Kvelb s názvem Kára komediantů ve třech blocích postupně v areálu zoo. Malí návštěvníci ocenili nový tobogán a upravená dětská hřiště okolo hrádku. Velký úspěch měla také výstava vtipných fotografií,“ dodala Věra Vrabcová.

Pokladny a pavilony ústecké zoo jsou otevřeny každý den od 9.00 do 18.00 hodin. Návštěvníci mohou zoo opustit ještě hodinu poté, tedy do 19.00 hodin, což umožňuje samoobslužné turnikety u dolního i horního vchodu. Základní vstupné stojí 120 Kč pro dospělou osobu a 60 Kč pro děti, studenty a důchodce, ale kromě toho zahrada nabízíme i výhodné vstupné (rodinné, 2+1, permanentní vstupenky). Ve spolupráci s Ústeckým krajem, Zoo Chomutov a Zoo Děčín je od soboty v prodeji cenově výhodná společná vstupenka do všech tří zoo.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru