Veřejné bruslení přilákalo na Zimní stadion v uplynulé sezóně přes osm tisíc návštěvníků
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na veřejné bruslení na Zimní stadion v Ústí zavítalo v uplynulé sezóně 8 725 návštěvníků. Vyplývá to ze statistiky Městských služeb města Ústí nad Labem, které ledovou plochu provozují.

„Nejvíce návštěvníků na veřejné bruslení přišlo v měsíci lednu. Celkem jsme za celou sezónu na vstupném utržili 215 323 Kč,“ uvedl Miroslav Harciník, ředitel ústeckých Městských služeb.

Budova ústeckého Zimního stadionu pochází z roku 1956, kdy byla 7. listopadu otevřena veřejnosti. K prvním úpravám a opravám haly došlo v letech 1969 až 1971. Další následovaly v roce 2004 a skončili v roce 2010. Rozměry ledové plochy jsou 60 x 30 metrů. Veřejné bruslení každoročně začíná v měsíci říjnu a končí v březnu následujícího roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru