Ústí nad Labem - Ústecký kriminalista Michal H. kvůli kterému příslušníci pražského útvaru Generální inspekce bezpečnostních sborů GIBS zasahovali minulý týden na ústeckém územním odboru Policie ČR je ve vazbě. Policejní vyšetřovatel kriminalistu viní z braní úplatku a obchodování s drogami. O zásahu GIBS v Ústí nad Labem zpravodajský server e-ústí informoval již minulý týden.

 

Podle zjištění redakce měl kriminalista nabízet za úplatu pozměňování spisu ve prospěch stíhaného. Vazbu litoměřický soud na něho uvalil z důvodu ovlivňování svědků. Pro ústeckého kriminalistu Michala H. si vyšetřovatelé Generální inspekce bezpečnostních sborů došli přímo na územní odbor ústecké policie v Dlouhé ulici, kde sídlí několik útvarů Skupiny kriminální policie a vyšetřování. Z policejních kuloárů se šíří informace, že měl podezřelý policista nejen prodávat drogy, ale také například půjčovat peníze na vysoký úrok. V hantýrce vyšetřovatelů ho měla mít inspekce dlouho "rozpracovaného".

Naší původní reportáž o zásahu si můžete přečíst ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru