Senior uvízl v koupelně, strážníci ho našli zbědovaného na hromadě odpadků
2x foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 24. prosince v 00,16 hodin byl na žádost operačního střediska ústecké městské policie proveden výjezd strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Hollarova. Odtud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že při cestě na půdu si všiml u souseda otevřených vstupních dveří do bytu.

Vzhledem k tomu, že jeho soused je v pokročilém věku, pojal obavu, zda se seniorovi něco nestalo, proto do bytu nahlédl a zjistil, že muž se nachází zabarikádovaný v koupelně a bez cizí pomoci se ven nedostane. Strážníci na místě zjistili, že dotyčný leží na hromadě odpadků a dveře jsou zapříčené spadlým žebříkem.

Muž na dotazy hlídky nijak nereagoval, proto jeden ze strážníků pomocí páčidla vysadil dveře z pantů, aby se hlídka k postiženému seniorovi mohla dostat. Po vstupu hlídky do koupelny nalezli strážníci muže, který byl ve zbědovaném stavu. Hlídka dotyčnému poskytla první pomoc a na místo přivolala zdravotní záchrannou službu. Zdravotníci společně se strážníky snesli postiženého seniora do sanitky a poté byl muž odvezen do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

2712mpul2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru