Větruše – Dominantu města Ústí nad Labem výletní zámeček Větruše rozzáří purpurová barva. Společnost Krajská zdravotní, pod kterou spadá ústecká nemocnice, se připojí ke k oslavám Světového dne předčasně narozených dětí, který připadá každoročně na 17. listopadu.

„Tento den je na celém světě věnován problematice předčasně narozených dětí a zároveň má za cíl podpořit a povzbudit všechny rodiče, kterým se narodilo nedonošené miminko. Symbolem Světového dne předčasně narozených dětí je purpurová barva,“ uvádí společnost Krajská zdravotní v tiskovém prohlášení.

Neonatologická klinika Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., je součástí jednoho z 12 perinatologických center v České republice. Spádová oblast zdravotnického pracoviště přesahuje hranice Ústeckého kraje a sahá až do kraje Libereckého.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru