Policisté hledají svědky dopravní nehody na Stříbrníkách
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - S prosbou o pomoc při šetření dopravní nehody mezi nákladním autem a chodkyní se na veřejnost obrátili dopravní policisté. Ke střetu došlo 13. listopadu letošního roku v 8.00 hodin v ulici Na Návsi, před odbočkou do ulice Pincova.

„Nákladní vozidlo tovární značky Volvo jelo touto ulicí od kruhového objezdu OD Lidl, kdy mu z pravé strany z chodníku vstoupila do komunikace chodkyně. Zraněná žena byla následně zdravotní záchrannou službou převezena do nemocnice," popsala karambol mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Svědci, kteří nehodu viděli, se mohou se svým svědectvím k řádnému objasnění této dopravní nehody přihlásit na linku 158.

Dopravní experti radí chodcům se před vstupem do silnice řádně ujistit, zda o nich řidič přijíždějícího auta ví. Například navázáním očního kontaktu, počkat až začne vozidlo zpomalovat, případně zastaví. Chodec je nejzranitelnějším účastníkem silničního provozu.


 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru