Bezdomovec procházel nemocničními chodbami a choval se podivně. Strážníkům řekl, že se přišel ohřát
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 24. ledna v 08:10 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Soc. Péče, kde se dle oznamovatele měl v Masarykově nemocnici nacházet neznámý muž, který v pavilonu B prochází chodbami a chová se podivně.

Strážníci na místě zjistili muže středního věku, bytem Litvínov, který hlídce uvedl, že nemá kde bydlet, a že do nemocnice se přišel pouze ohřát. Strážníci dotyčného poučili o možnostech, kam a na koho se může obrátit v situacích, kdy nemá kde bydlet nebo nemá co jíst. Po tomto poučení strážníci muže z nemocnice vykázali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru