UPOZORNĚNÍ! Kvůli zákazu akcí se ruší čtvrteční farmářské trhy v Ústí
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vzhledem k nařízení Ministerstva zdravotnictví týkajícího se zákazu pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí s návštěvností nad sto osob se pro tento týden ruší Severočeské farmářské trhy.

“Je nám to velmi líto, musíme však respektovat nařízená opatření s ohledem na prevenci před šířením koronaviru. Zda se budou trhy konat v příštím týdnu, budeme aktuálně informovat podle vývoje situace,” uvedl organizátor trhů Adam Weber ze spolku Český um – Artificium Bohemicum.

Zrušení se nyní dotkne středečních trhů v Děčíně, čtvrtečních trhů v Ústí nad Labem, pátečních v Teplicích a sobotních v Kadani.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru