Dvanáct koček zajištěných v bytě v Krásném Březně má již nový domov. Případem se zabývá soud
Zajištěná kočka. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dvanáct koček, které strážci zákona spolu s pracovníky krajské veterinární zprávy zajistili v půlce listopadu loňského roku v Zolově ulici v Krásném Březně, má již nový domov. Napospas osudu je v jednom z bytů nechala spolu s osmnácti mrtvými kočkami čtyřicetiletá žena.

„Osm koček, z dvaadvaceti, je již v domácím prostředí. Čtyři divočejší si vzala nová majitelka na dvorek,“ uvedla Jaroslava Ježková, vedoucí Centra pro zvířata v nouzi při Zoo v Ústí nad Labem, do kterého byly zajištěné kočky po dobu vyšetřování umístěny.

„V této věci policejní vyšetřovatel sdělil obvinění čtyřicetileté ženě z trestného činu Týrání zvířat a byla podána obžaloba. Věc je nyní v řízení před Okresním soudem v Ústí nad Labem,“ odpověděla na dotazy redakce E – Ústí.cz mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

{article title="Neskutečné! Policisté našli v ústeckém bytě 38 koček, z toho 16 mrtvých!"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru