Strážníci s úředníky kontrolovali známá místa bezdomovců. Žena si v lesíku postavila přístřešek
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 6. března v době od 08.15 – 09.15 hod., byla hlídkou strážníků z obvodu Severní Terasy provedena depistáž, ve spolupráci s odborem sociálních věcí místního úřadu, se zaměřením na kontrolu bezdomovců v obvodu Severní Terasa a Dobětice.

Během této preventivně bezpečnostní akce bylo zkontrolováno pět míst, kde v minulosti docházelo k porušování zákona ze strany lidí bez domova. I při tomto opatření bylo zjištěno, že se na jednom místě zdržuje dlouhodobě žena bez domova, která si na veřejném prostranství vybudovala v rozporu se zákonem provizorní přístřešek.

1303depistaz2

Foto: MP Ústí nad Labem 

Strážníci dotyčné vysvětlili, jakého přestupku se svým jednáním dopouští a upozornili ji na to, že příbytek musí z místa odstranit, což dotyčná přítomným slíbila.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru