Vstupoval do silnice před projíždějící auta a křičel, že má koronavirus. Strážníky se pokusil napadnout
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Na žádost operačního střediska městské policie byl proveden výjezd strážníků do ulice Palachova, kde dle oznamovatele se měl pohybovat neznámý muž, který měl vstupovat do vozovky před jedoucí vozidla a křičet, že má koronavirus.

Hlídka na místě zjistila muže středního věku, který zmateně pobíhal po vozovce a svým chováním ohrožoval nejen sebe, ale hrozili i to, že svým jednáním způsobí dopravní nehodu. Strážníkům se podařilo muže chytit, ale ten začal být agresivní a pokusil se hlídku fyzicky napadnout.

1303mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Strážníci proti dotyčnému použili donucovacích prostředků a ten nakonec skončil v poutech, ve kterých byl hlídkou odveden mimo vozovku. Z důvodu chování zadrženého muže byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného za asistence strážníků převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru