Vedení města Ústí otevírá školku a jesle výhradně pro zdravotníky a záchranáře
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všichni k nim v těchto dnech upínáme zrak více než jindy. Důvodem je onemocnění Covd – 19, které v současné době svírá celou Českou republiku. Vedení města Ústí nad Labem se rozhodlo v již tak přetíženém zdravotnictví ulehčit zdravotníkům a záchranářům. Otevírá pro jejich děti školku a jesle.

„MŠ Větrná Ústí nad Labem a Jesle města Ústí nad Labem jsou otevřeny od 16. 3. 2020 pouze pro zaměstnance Krajské zdravotní a. s., a Zdravotnické záchranné služby ÚK p. o. Pro úvodní kontakt postačí předložení vstupní kartičky zaměstnance a doklad totožnosti,“ uvedl na sociální síti Michal Ševcovic, náměstek primátora pro školství.

„Vážení rodiče, pro umístění Vašich dětí v naší MŠ Větrná nepotřebujete předem provádět žádné úkony. Své dítě můžete v pondělí 16. 3. 2020 a v kterýkoliv další den přivést do MŠ Větrná. V provozu bude, prozatím, pavilón "A", vchod z ulice Větrná nebo Glennova. Hlásit se budete ve třídě "Berušky" (videotelefon), kde se dozvíte další instrukce. Počítejte, prosím, s cca 10 minutami pro nejnutnější administrativu pro identifikaci Vašeho dítěte, zbývající údaje předáte při vyzvednutí svého dítěte. Získáte i veškeré informace (v písemné podobě) pro zdárné zvládnutí organizačních záležitostí. S sebou přineste Vašim dětem vše, co jste zvyklí ve Vašich MŠ. Jedná se o mimořádnou situaci, s oboustrannou shovívavostí k případným organizačním nesrovnalostem, ale věřím, že vše společně zvládneme ke spokojenosti Vás i Vašich dětí. Těšíme se na Vás," uvádí v prohlášení ředitelka Mateřské školy Větrná Ivana Votroubková.

V podobném duchu bude probíhat i přijímání dětí do Městských jeslí v ulici Mezní.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru