Ukrajince cestující z Německa vyhodili z vlaku. Jeden z nich byl silně opilý a ležel na zemi
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 26. března v ranních hodinách prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde ji zastihla zpráva z operačního střediska, aby hlídka prověřila oznámení od pracovníků nádraží, že se na nástupišti Hlavního vlakového nádraží nachází dvě osoby, které byly vyloučeny z přepravy z důvodu nezakoupení jízdenky.

Dále hlídce bylo sděleno, že tyto osoby mají být v silně podnapilém stavu a jedna z nich ležet na zemi a díky své opilosti není schopna pohybu. Strážníci na místě zjistili, že informace se zakládá na pravdě, proto se se záchranáři spojili a ti jim informaci ještě upřesnili o poznatek, že u ležícího muže mohlo dojít k epileptickému záchvatu.

2603nadrazikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Strážníci zjistili, že se jedná o dvojici mužů ukrajinské národnosti, která přicestovala z Německa, proto  provedli na místě nezbytná bezpečnostní opatření - uzavřeli okolo dotyčných prostor proti vstupu nepovolaných osob a dále zabezpečili transport dvojice mužů do vozidla rychlé záchranné služby, která se na místo dostavila. Poté záchranáři oba muže převezli do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru