Žena seděla na zastávce bez roušky. Strážníkovi nadávala a plivala po něm
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 25. března byl v ulici Drážďanská strážníky řešen přestupek porušení nařízení vlády, kterým se svým jednáním dopustila žena středního věku, která na zastávce MHD seděla bez zakrytých úst rouškou.

Osoba byla hlídkou vyzvána, aby si nasadila roušku nebosi zakryla ústa a nos jiným vhodným způsobem. Ženu toto upozornění rozčílilo do té míry, že začala strážníkovi sprostě nadávat a plivat na něj. Dotyčná byla hlídkou vyzvána, aby upustila od svého protiprávního jednání, jinak že budou proti ní použity donucovací prostředky.

Z důvodu pokračujícího agresivního chování vůči strážníkovi, byly proti agresivní žene použity donucovací prostředky a nakonec dotyčná skončila v poutech. Celý případ bude dořešen u příslušného správního orgánu, kde na ženu může čekat poměrně vysoká pokuta za porušení usnesení vlády č.247 o přijetí krizového opatření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru