Poptávka po rouškách klesá, město ukončuje jejich distribuci
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Poptávka po rouškách byla v minulých týdnech enormní. V posledních dnech však klesá, městské obvody proto ukončují k 30. dubnu jejich distribuci.

Od začátku koronavirové pandemie poskytlo město občanům a organizacím v Ústí nad Labem tisíce ochranných prostředků. „Roušky šili zaměstnanci magistrátu, obvodů, škol, divadel i dobrovolníci. Jsem jim za jejich pomoc velice vděčný. Díky nim se nám podařilo tu obrovskou poptávku nasytit,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Dostatek roušek a uvolňování vládních opatření vedou k ukončení jejich distribuce pro občany na obvodních radnicích. Město je ale připraveno v případě potřeby opět jejich produkci a distribuci obnovit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru