Pod bundu si schoval nářadí a přes pokladny prošel bez placení. Chytila ho ale ostraha
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Policejní komisař sdělil obvinění 46letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný v sobotu v ranních hodinách si na prodejní ploše pod bundu ukryl AKU šroubovák a sadu titanových vrtáků.

"S tímto ukrytým zbožím následně prošel bez zaplacení přes pokladny, kde byl chycen ostrahou prodejny a předán do rukou policistů. Zboží v hodnotě 6 298 korun bylo následně vráceno na prodejnu. V minulosti byl tento muž za majetkovou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu vzhledem k tomu, že čin spáchal v době nouzového stavu, hrozí trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru