Silně opilý muž měl škrtit a ohrožovat ženu střelnou zbraní a nožem. Strážníci ho zadrželi
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Při kontrole průmyslové zóny v Předlicích zaregistrovala hlídka Městské policie v ulici Za Válcovnou zaparkovaný osobní automobil VW, parkující v protisměru a v úseku označeném dopravní značkou zákaz zastavení. U tohoto vozidla si hlídka všimla muže, který z vozidla opakovaně vybíhal na přilehlou louku a pak se vždy vrátil zpět k autu, ze kterého poté neustále vystupoval a odbíhal na louku.

Hlídka muže vyzvala k prokázání totožnosti a k vysvětlení jeho neobvyklého počínání. Dále dotyčného upozornila na přestupek, kterého se dopouštěl špatně zaparkovaným vozidlem. Silně podnapilý muž hlídce uvedl, že vozidlo neřídil, že ho sem někdo přivezl, ale že neví kdo.

1105mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Po malé chvilce k tomuto vozidlu přiběhl mladík, který hlídce oznámil, že tento muž měl na Školním náměstí v Předlicích škrtit a ohrožovat přítelkyni oznamovatele střelnou zbraní a nožem. Z těchto důvodů bylo strážníky provedeno okamžité zadržení dotyčné osoby a posléze i předání tohoto muže přivolané hlídce Policie České republiky, která si muže převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru