Ve čtvrtek přibylo nejvíc případů nákazy od začátku měsíce! Infekci nově zjistili ve třech okresech kraje
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, ČR - Dvaaosmdesát nových případů prokázaného onemocnění covid-19 přibylo během čtvrtka v celém Česku. Je to zatím nejvíc od začátku května. Vyšší počet případů je zároveň i v Ústeckém kraji.

Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji ke čtvrteční 17. hodině je 512 osob, z toho za posledních 24 hodin přibylo pět nových případů. U jednoho člověka hygienici prokázali nákazu na Litoměřicku, po dvou nových pacientech je na Teplicku a Děčínsku.

Z nemoci se v Ústeckém kraji uzdravilo 431 osob. Podle zprávy Ministerstva zdravotnictví pochází ze severu Čech 21 lidí, kteří s nemocí covid-19 zemřeli.

V celém Česku nyní nemoc prodělává stále ještě 2817 lidí. Celkový počet vyléčených po onemocnění covid-19 je dle hlášení krajských hygienických stanic 5 241. Počet lidí v nemocnicích se snižuje, nyní je hospitalizováno 217 pacientů. V těžkém stavu nebo s vysoce intenzivní péčí je 42 osob.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet již uzdravených Mezidenní nárůst uzdravených
Litoměřice      248 1 431 10
Ústí nad Labem     80 0
Děčín 46 2
Teplice 52 2
Most      39 0
Chomutov 22 0
Louny 25 0
        
 Zdroj: KHS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru