Trojice mladistvých si přijela z Ústí užít do Mostu. Opilé dívce pak strážníci museli přivolat sanitku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Po sedmé hodině večerní zavolala na linku 156 žena, že vidí tři pravděpodobně mladistvé osoby, které jsou pod vlivem alkoholu. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří trojici podnapilé mládeže našli. Na místě zajistili devatenáctiletého chlapce a sedmnáctiletou dívku, kteří vykazovali známky požití alkoholu, a jejich šestnáctiletou kamarádku, která byla natolik ovlivněna alkoholem, že nebyla schopna s hlídkou komunikovat.

Strážníci uložili podnapilou dívku do stabilizované polohy, okamžitě přivolali zdravotnickou záchrannou službu a monitorovali její životní funkce do příjezdu lékaře. "Strážníci následně zjistili, že mladiství přijeli z Ústí nad Labem do Mostu na diskotéku a ve vlaku pili džus s vodkou. To potvrdila také dechová zkouška, která byla provedena u dvou méně opilých mladistvých. Oba měli přes jedno promile alkoholu v dechu," sdělila mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká.

U nejmladší dívky nebylo možné dechovou zkoušku provést. Strážníci o celé události informovali rodiče mladistvých a celou událost oznámili orgánu sociálně právní ochrany dětí (OSPOD) Magistrátu města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru